GÜVENLİK VE GİZLİLİK İLKESİ

HLM International Kompozit Panel San. ve Tic.Ltd.Şti. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun getirdiği bütün sorumluluklara uymayı taahhüt etmektedir.

Kontrolümüz altındaki bilginin hatalı kullanılmasını, kaybolmasını ve değiştirilmesini önlemek amacıyla HLM International Kompozit Panel San. ve Tic.Ltd.Şti. web sitesinde gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Öncelikli izniniz olmadan ya da mahkeme kararıyla istenmediği takdirde kişisel bilgileriniz asla paylaşılmayacak, satılmayacak veya kiralanmayacaktır.

GÜVENLİK VE GİZLİLİK POLİTİKASI

HLM International Kompozit Panel San. ve Tic.Ltd.Şti. tarafından hazırlanan bu Politika, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na (“KVKK”) uygun olarak hazırlanmıştır. “HLM International Kompozit Panel San. ve Tic.Ltd.Şti. Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası”, web sitesi ziyaretçilerimizin, müşterilerimizin, müşteri adaylarımızın, çalışanlarımız ile bizimle çözüm ortaklığı içinde çalışan şirketlerin müşterileri ve çalışanlarının ya da diğer kişilerin otomatik olarak elde edilen verilerinin korunmasını amaçlar ve bunlara ilişkin düzenlemeleri içerir. Şirketimiz, Politikamızı ve Yönetmeliğimizi -Kanuna uygun olmak ve kişisel verilerin daha iyi korunması şartı ile- değiştirme hakkına sahiptir.

KİŞİSEL BİLGİLER

“Kişisel Bilgiler”, bir kişinin adı veya E-Posta adresi gibi, bir bireyi tanımlamakta kullanılabilecek bilgilerdir. Kişisel bilgiler gizlidir ve “HLM International Kompozit Panel San. ve Tic.Ltd.Şti.” bu gizliliğe riayet etmektedir. Kişisel bilgilere şirket içinde ancak yetki verilmiş kişiler ulaşabilir. “HLM International Kompozit Panel San. ve Tic.Ltd.Şti.” tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi, müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır.

KİŞİSEL BİLGİLERİN TOPLANMASI

Gönüllü ve isteğe bağlı gönderimleriniz aracılığıyla olanlar dahil olmak üzere, HLM International Kompozit Panel San. ve Tic.Ltd.Şti. size hizmet sunduğu süre boyunca, web sitemizdeki formlardan ya da bültenimize kayıt olurken bize sağladığınız bilgileriniz, Kişisel Bilgi olarak toplanmakta ve işlenmektedir. Müşterilerimiz ile bir sözleşme ilişkisi kurulması halinde müşterinin onayı alınmaksızın kişisel veriler Kişisel Bilgi olarak toplanmakta ve işlenmektedir.

KİŞİSEL BİLGİLERİN KULLANILMASI

Toplanan kişisel veriler, sağladığımız hizmetlerimizi iyileştirmek ve geliştirmek, uygun kullanıcı deneyimi sunmak, soru ve isteklere yanıt verebilmek, araştırma ve geliştirme yapmak ve eğilimleri analiz etmek için kullanılmaktadır.

Bunlara ek olarak, E-Posta adresiniz, ürünümüzle ilgili bilgi ve pazarlama içerikli mesajlar göndermek amacıyla da kullanılabilir. HLM International Kompozit Panel San. ve Tic.Ltd.Şti. tarafından gönderilen bütün mesajlarda mevcut olan “Üyelikten Ayrıl” tuşuna tıkladığınız zaman bu mesajlar size gönderilmeyecektir.

HLM International Kompozit Panel San. ve Tic.Ltd.Şti. web sitesinde toplanan bilgilerin tek sahibidir. Mahkeme kararıyla talep edilmediği müddetçe, kişisel bilgileriniz hiçbir koşulda üçüncü taraflara satılmayacak, kiralanmayacak veya paylaşılmayacaktır.

KİŞİSEL OLMAYAN BİLGİLERİN TOPLANMASI VE KULLANILMASI

Cihazınız ve sitemizi ziyaretinizle ilgili IP adresiniz, coğrafi konumunuz, cihaz türünüz, tarayıcı türünüz, yönlendirme kaynağınız, ziyaretinizin süresi ve sayfa görüntüleme sayısı gibi bilgiler toplayabiliriz. Bu bilgileri HLM International Kompozit Panel San. ve Tic.Ltd.Şti. sitemizin yönetiminde, web sitemizin kullanılabilirliğini iyileştirmek için ve pazarlama amaçlarıyla kullanabiliriz. Bu bilgiler hiçbir şekilde hukuka aykırı hizmetler için kullanılmaz.

ÇEREZLER VE İZLEME TEKNOLOJİLERİ

HLM International Kompozit Panel San. ve Tic.Ltd.Şti. tarafından çerezler, işaretçiler, etiketler ve betikler gibi teknolojiler kullanılır. “Çerezler”, web sitemize erişildiğinde bilgisayarınızın tarayıcısına sunucularımızdan gönderilen ve bir karakterler dizisi içeren küçük veri dosyalarıdır. Bu çerezler tercihlerinizi hatırlamak, internet sitesinin etkin şekilde kullanılması, sitenin kullanıcı isteklerine cevap verecek şekilde optimize edilmesi ve ziyaretçilerin siteyi nasıl kullandığı hakkında verileri içerir.

HLM International Kompozit Panel San. ve Tic.Ltd.Şti. tarayıcınızı tanımak, web sitesi üzerinden hareketinizi izlemek, trafik kaynağını izlemek ve belirli bir pazarlama kampanyasının başarısını ölçmek için çerezler kullanır.

ÇEREZLERİN DEVRE DIŞI BIRAKILMASI

Çerezleri kabul etmeyi veya etmemeyi seçme hakkınız vardır. Varsayılan olarak çoğu web tarayıcısı çerezleri kabul edecek şekilde ayarlanmıştır, tarayıcınızı bir uyarı verecek veya çerezi reddedecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Ayrıca tarayıcınızdan kapatarak tüm çerezleri reddedebilirsiniz. Çerezleri tarayıcınızdan dilediğiniz zaman silebilirsiniz.

VERİ GÜVENLİĞİ TAAHHÜDÜ

HLM International Kompozit Panel San. ve Tic.Ltd.Şti. ile paylaştığınız tüm kişisel verileriniz, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu md. 12 doğrultusunda gizli olarak saklanacak ve ticari amaçlarla üçüncü kişilerle paylaşılmayacaktır. İzinsiz erişimi önlemek, veri güvenliğini korumak ve bilgilerin doğru kullanılmasını sağlamak için toplanan bilgileri korumak ve güvenlik altına almak amacıyla fiziksel, elektronik ve yönetimle ilgili prosedürler uygulanmaktadır. Ancak, İnternet üzerinden gerçekleştirilen hiçbir aktarım yönteminin veya hiçbir elektronik depolama yönteminin %100 güvenli olmadığını hatırlatmak isteriz. Kişisel bilgileri aldığımızda, bunları yetkisiz erişime, açıklanmaya veya değiştirilmeye karşı korumak için gerekli ve makul tüm önlemler alınmaktadır. Kişisel verilerinizle ilgili KVKK md. 11 uyarınca sahip olduğunuz haklarınızı kullanmak için başvuru formumuzu doldurabilir ve bizimle irtibata geçebilirsiniz.

KVKK BAŞVURU FORMU

İLETİŞİM

Gizlilik politikamız hakkında sorularınız veya daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa info@hlm-int.com adresine bir mesaj göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.